שניצל פרגית אפוי בתנור- הכי טעים וקריספי!
מצרכים:
1/2 קג נתחי פרגית מחולקים לשניים
מעט קמח לקימוח
שקית פרורי פנקו
1/2 שקית פרורי לחם
חצי כוס שקדים מולבנים פרוסים
2 שיני שום כתושות
2 ביצים גדולות
מלח
פלפל שחור
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים מעט ומתבלים בשום מעט מלח ופלפל שחור,
את נתחי הפרגית מתבלים במלח ופלפל ומקמחים.
מערבבים את פרורי הפנקו, פרורי לחם והשקדים.
טובלים את נתחי הפרגית המקומחים בביצה ואז בתערובת הפרורים . מסדרים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה . בוזקים מעל מיט שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות כ20 דקות. ניתן להפוך את השניצלים באמצע האפיה.
בתאבון!