פילה דניס, סלט רוקט וטפנד קלמטה

המצרכים הדרושים:
4 פילה דניס
1 כף מלח ים
1 כף פלפל אדום גרוס
שמן זית

לטפנד קלמטה:
250 גרם זיתי קלמטה ללא גרעינים
1 קופסת אנשובי קטנה
6 שיני שום
5 כפות שמן זית
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
1 חבילת נענע קצוצה

לסלט רוקט:
1 חבילת עלי רוקט טריים, שטופים ומיובשים
4 תאנים שטופות חתוכות לרבעים
50 גרם שקדים לבנים

לרוטב לסלט:
2 תפוזים סחוטים/כוס מיץ תפוזים טריים
2 כפות חרדל
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות סוכר חום
5 כפות שמן זית

שלבי ההכנה: להכניס את כל מרכיבי הטפנד למעבד מזון לקבלת תערובת אחידה. לערבב את כל מרכיבי הסלט.
להכניס את כל מרכיבי הרוטב למעבד מזון או בעזרת בלנדר מוט לקבלת מרקם אחיד. לתבל את הדגים, למרוח כף

הגשה: להניח במרכז הצלחת את פילה הדג, להוסיף לצידו חופן סלט רוקט. למזוג מהרוטב על הסלט
טפנד על כל פילה, להכניס לתבנית עם נייר אפיה בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
ומעט על הדג. לעטר במעט זיתי קלמטה, פלח תפוז וטיפות שמן זית מסביב.